Üdvözöljük a

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
2021222324
25
26
2728293031  

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

Vállalkozói fórum Mályiban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00002 azonosító számú, "Helyi foglalkoztatási paktum a Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 15 településén" című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Mályiban megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum helyszíne: Közösség ház és Könyvtár, Házasságkötő terme, Mályi, Botond út 3-5.

Vállalkozói fórum Sajóládon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00002 azonosító számú, "Helyi foglalkoztatási paktum a Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 15 településén" című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Sajóládon megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum helyszíne: Közösségi ház, Sajólád, Dózsa György út 110.

Fókuszban az egyszerűsített foglalkoztatás

"Az egyszerűsített foglalkoztatás munkaügyi és munkavédelmi szabályainak és tapasztalatainak bemutatása" címmel szervez előadást a BOKIK május 30-án (csütörtök) 10 órától. A rendezvény helyszíne a Jakab Oktatási Kft., Miskolc, Kis-Hunyad u. 1.sz.

Újra HR Klub

A BOKIK HR Klubja május 28-án, kedden 15 órától tartja következő összejövetelét Miskolcon, a Kormányhivatal Mindszent tér 3. szám alatti épületében, a 6. emeleti tárgyalóban. A rendezvény főbb témái: a Szakképzés 4.0, a munkaerőpiaci reformprogram, valamint a munkahelyi egészségmegőrzés.

Vállalkozói fórum Emődön

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00002 azonosító számú, "Helyi foglalkoztatási paktum a Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 15 településén" című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Emődön megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum helyszíne: Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme, Emőd, Kossuth tér 1.

Magyar-kubai üzleti fórum

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar-kubai üzleti fórumra, melyet a Kubai Kereskedelmi Kamara üzleti delegációjának magyarországi látogatása alkalmából rendezünk meg. Az esemény keretében tartjuk a Magyar-Kubai Üzleti Tanács VI. együttes ülését is.

Odesszai Magyar Napok 2019.05.30 - 06.02

A Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara (MUKIK) és a MUKIK odesszai képviseleti irodája 2019. május 30-június 2. között Odesszai Magyar Napok cím alatt rendezvénysorozatot szervez, melynek a kulturális programon kívül része a magyar termékek bemutatását célzó magyar-ukrán üzletember találkozó.

Munkahelyi képzések - Információs nap

Információs napot szervez az MKIK a "Munkahelyi képzések támogatása" című projekt keretében május 30-án, csütörtökön 10 órától Miskolcon. A rendezvénynek a Felnőttképzési Központ ad otthont (Soltész Nagy Kálmán út 10.).

Vállalkozói fórum Kistokajban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00002 azonosító számú, "Helyi foglalkoztatási paktum a Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 15 településén" című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Kistokajban megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum helyszíne: IKSZT színházterme, 3553 Kistokaj, Szabó Lőrinc utca 51.

Pályázati konferencia

A Pályázati Tanácsadók Országos Szövetsége EU-s technológia-fejlesztési pályázati konferenciát rendez a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában (1016 Bp. Krisztina krt.99. Baross terem)  május 29-én. A rendezvényre várják a vállalkozások vezetőit.

Vállalkozói fórum Sajópetriben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00002 azonosító számú, "Helyi foglalkoztatási paktum a Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 15 településén" című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Sajópetriben megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum helyszíne: Polgármesteri Hivatal Házasságkötő terme, Sajópetri, Dózsa utca 66.

Vállalkozói fórum Nyékládházán

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00002 azonosító számú, "Helyi foglalkoztatási paktum a Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 15 településén" című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Nyékládházán megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum helyszíne: Furmann Imre Művelődési Ház és Könyvtár, 3433, Nyékládháza, Kossuth út 56.

Üzleti lehetőségek Bosznia-Hercegovinában

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata szervezésében megvalósuló „Üzleti lehetőségek Bosznia-Hercegovinában” elnevezésű rendezvényre. A program keretében Gordan Milinic, Bosznia-Hercegovina Befektetési Ügynökségének (FIPA) igazgatója és Nina Pobric, a FIPA promóciós igazgatója tartanak előadást.

Brexit, "Új hangsúlyok, Új prioritások" című fórum

A rendezvény a brit piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a Brexit várható üzleti, piaci környezetet formáló hatásairól. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiuma Brexit Fórumot szervez „Új hangsúlyok, Új prioritások” jelmondattal, melyet szíves figyelmébe ajánlunk. A rendezvény a brit piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a Brexit várható üzleti, piaci környezetet formáló hatásairól. A fórumot követően kérdések feltevésére, kötetlen megbeszélésre nyílik lehetőség a fórumon részt vevő előadókkal, szakemberekkel.

Kiírták a kézműves remek pályázatot

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén is kiírta a Magyar Kézműves Remek pályázatot, amelynek benyújtási határideje augusztus 30. Pályázni az MKIK honlapján található adatlapon lehet: https://mkik.hu/hirek/palyazati-felhivas-magyar-kezmuves-remek-2019. A megyei pályázóknak a BOKIK munkatársa Firtkó Jánosné (46/501-881, firtko.kati@bokik.hu) ad bővebb tájékoztatást, és nyújt segítséget.

Előadás a hatósági ellenőrzésről

Az egyszerűsített hatósági ellenőrzésről szervez előadást a BOKIK a Miskolci Járási Hivatal Hatósági Főosztályának közreműködésével. A rendezvény május 15-én (szerda) 10 órakor kezdődik a Jakab Oktatási Kft.-ben ( Miskolc, Kis-Hunyad út 1.)