Üdvözöljük a

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2017 Január >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161718202122
23242526272829
3031     

JOGSZABÁLYOK

BOKIK-Lions farsangi jótékonysági bál

Ezúttal Zemplén fővárosa, Sátoraljaújhely lesz a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Első Miskolci Lions Club hagyományos farsangi jótékonysági báljának. A rendezvényt február 11-én, szombaton tartjuk Miskolcon, a Zenepalotában (Miskolc, Bartók Béla tér 1.)

Kisvállalkozókat is érintő 2017 évi adó- és járulékváltozások

A  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívja Önt a Könyvelők Klubjának következő rendezvényeire, melyek az alábbi időpontokban és helyszíneken kerülnek megrendezésre. 2017. január 26. (csütörtök) 11.30 óra Kazincbarcika, Mátyás király út 50 - Hotel Lukács. 2017. január 27. (péntek) 11.00 óra Miskolc, Szentpáli út 1. - BOKIK Székház, IV. emelet.

MEGHÍVÓ - Szakképzési Fórum

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt és könyvelőjét SZAKKÉPZÉSI FÓRUMÁRA.

Modern Vállalkozások Programja_ Megjelent a Pályázat!

Megjelent a „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívás

Biztonság a mindennapokban

Advent időszakában a megnövekedett forgalom magában rejti a jogsértések gyakoribb előfordulását. Alapvető érdeke kereskedőnek és vásárlónak egyaránt, hogy az ünnepi vásárlás időszaka békésen, biztonságban teljen el. Mit lehet tenni a biztonságért a kereskedelemben? Hogyan lehet megelőzni a bajt, vagy optimálisan kezelni a bekövetkezett támadást?

Szakmaszerkezeti döntés a 2017/2018-as tanévre

A Magyar Közlöny 164. számában megjelent a Kormány 317/2016. (X. 25.) Korm. rendelete a 2017/2018. tanévre vonatkozó szakmaszerkezeti döntésről és a 2017/2018. tanévben a Szabóky Adolf Szakképzési Ösztöndíjra jogosító szakképesítésekről.

Vállalkozz digitálisan! – Információs nap Ózdon

2016. november 15-én „Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!” címmel szervezünk tájékoztató, szemléletformáló rendezvényt Ózdon. Az esemény célja, hogy motiválja a mikro-, kis- és középvállalkozásokat a digitális eszközök mindennapos használatára.

Megyei befektetési lehetőségek

A BOKIK Önkormányzati Szekciójának adatbázisa naprakész információkat tartalmaz a megyei befektetési lehetőségekről, a munkaerőpiaci helyzetről, a gazdaságfejlesztési és közfoglalkoztatási jó gyakorlatokról.

Mi mennyi 2017-ben?

Minden évben változnak azok a fontos adózási és jogi szabályok hazánkban, amelyek meghatározzák életünket. Ezeket ismerni kell, hogy ne érjen meglepetésként, ha találkozunk egy-egy új előírással. Összefoglalónkban átlátható módon szedtük össze az idei változásokat.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala képzései

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2017 első felében alapfokú szerzői jogi, alapfokú és középfokú iparjogvédelmi tanfolyamokat hírdet. 

25. Innovációs Nagydíj felhívás

Huszonötödik alkalommal került meghírdetésre a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ.

Konzultáció - EU-Mexikó Globális Megállapodás modernizációja

Az EU - Mexikó Globális Megállapodás modernizációja kapcsán az Európai Unió Bizottsága konzultációt folytat az érintettekkel az EU – Mexikói kereskedelmi kapcsolatokról. A konzultációt egy online kérdőív kitöltése útján valósítja meg és a beérkezett inputokat felhasználva képviseli majd az EU érdekeit a soron következő tárgyalási fordulókon. 

Flamand üzleti fórum

A Belga Nagykövetség - Flanders Investment & Trade irodája és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ezúton tisztelettel meghívja Önt flamand üzleti fórumra. A rendezvény helyszíne: 3525. Miskolc, Szentpáli utca 1. III. emelet 301. terem. A rendezvény időpontja: 2016. december 2.  (péntek) délelőtt 9.30.

Könyvelő Klub - Meghívó

A B-A-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt a Könyvelők Klubjának következő rendezvényére.

Beszállítói fórum Egerben

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Észak-magyarországi Beszállítói Fórumot szervez november 17-én, csütörtökön 9 órától Egerben. A pontos helyszín: Agria TISZK konferenciaterme (Eger, Bartók tér 4.).

Tisztújító Küldöttgyűlés az MKIK-ban

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara október 27-én, csütörtökön tartotta országos tisztújító küldöttgyűlését a Parlament Felsőházi termében. A küldöttgyűlés megválasztotta a 40 fős elnökséget, élén dr. Parragh Lászlóval. Az MKIK alelnöke lett Bihall Tamás, a BOKIK elnöke. Elnökségi tag lett – a régió kézműveseinek képviseletében – Kovács J. Attila, a BOKIK alelnöke, az MKIK Etikai Bizottsága tagjának választották Vinnai Jánost, a BOKIK Etikai Bizottságának elnökét.