Üdvözöljük a

Az ESSCA Menedzsment Iskola felhívása

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
22
232425262728
293031    

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

Az ESSCA Menedzsment Iskola felhívása

ESSCA program

 

„Csatlakozzon új nemzetközi menedzsment bachelor programunkhoz Budapesten!”

A francia, több mint 100 éves ESSCA Menedzsment Iskola, mely a Financial Times rangsorolásában a világ egyik legjobb üzleti iskolájának számít, 2018 szeptemberétől Budapesten is elindítja angol nyelvű bachelor programját.

A program tárgyai

A hároméves akadémiai képzés keretein belül felkészítjük a tanulókat, hogyan váljanak sikeres és emberséges menedzserré, segítjük megtalálni erősségeiket és támogatjuk őket karrierkezdésükben. A program biztosítja tanítványainak. hogy ezek a kompetenciák és kulturális tudás, amelyet az iskolában elsajátítanak, esszenciálisak lesznek a professzionális karrierjük során.

Akadémiai programunk 3 alappillére:

  • globális kultúra és emberi értékek
  • nyitott szemléletmód
  • magas szintű professzionális kompetenciák.

 

A program megszervezése

A hároméves program egy olyan oktatási területen foglal helyet, mely a legmodernebb technológiával és struktúrával felszerelt az alábbiak szerint:

Az első évben, a menedzsment elméleti alapjainak biztosítása mellett, segítjük a tanulókat felismerni a menedzseri készségek fontosságát az üzleti életben jelenlévő szociális kapcsolatok mellett.

A második év első felében menedzsment elmélet és gyakorlat kurzusok lesznek, a második félévben külföldi szakmai gyakorlatra kerül sor, az ESSCA partnerintézményeinek valamelyikében.

A harmadik évben a hangsúly az eddig elsajátított elméleti és gyakorlati tudás elmélyítésén lesz, valamint a szakdolgozat-írás előkészítésén és a féléves gyakorlat befejezésén.

Területek, ahol tanítványaink dolgozhatnak

A legtöbb végzett hallgatónk az üzleti életben dolgozik, főként a következő pozíciókban: reklámmenedzser, termelési menedzser, logisztikai szakértő, pénzügyi szakértő, piackutató, KAM, nemzetközi kapcsolatok menedzser.

Hogyan jelentkezzen a programba

További információkhoz a programról, mint a hároméves képzésre való jelentkezés, kérem, lépjen kapcsolatba a magyar intézmény igazgatójával, Dr. Deli-Gray Zsuzsa, akár telefonon, akár e-mailben:

Tel: +36 1 210 9590

E-mail: zsuzsa.deli-gray@essca.fr

 

A jelentkezéshez kérjük küldje el nekünk az alábbi dokumentumokat:

  • érettségi bizonyítvány vagy annak másolata 2018 szeptembere előttről
  • középiskolai tanulmányok érdemjegyei
  • egy motivációs levél és két ajánlólevél
  • egy fotó a tanulóról és egy másolat az érvényes személyi igazolványáról

A felvételi eljárás során a jelöltek szóbeli felvételi vizsgán is részt vesznek.

Jelentkezési határidő: 2018.05.25.