Üdvözöljük a

Menjünk világgá…! - március 8-9.

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
131415161718
19
20212223242526
2728293031  

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

"Menjünk világgá…!" - március 8-9.

Március 8-án és 9-én XXVI. alkalommal várja a látogatókat a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítás Miskolcon. Az észak-magyarországi régió legnagyobb idegenforgalmi kiállításának – a hagyományokhoz hűen – az ITC Székház ad otthont.

Az elmúlt egy-két évben jelentősen megváltoztak az értékesítési és foglalási szokások, és ezek hatással vannak a kiállításokra is. Míg a korábbi években az utazni vágyók gyakran a „last minute” ajánlatokat várták, és az utolsó pillanatokra hagyták a foglalásokat, mostanra a helyzet átrendeződött az előfoglalásokra.

 

A programokat szervező touroperátor irodák az év első három hónapjában olyan előfoglalási kedvezményekkel kínálják az utakat, amelyek felveszik a versenyt bármelyik „last minute” út árával. Az előfoglalási kedvezmények időszaka januártól március végéig tart, így erre az időpontra kell, hogy essenek az utazási kiállítások is.

 

Az országban – a több kisebb hasonló rendezvény mellett – három jelentős kiállítást tartanak számon. A fővárosi UTAZÁS kiállítást – amelynek időpontja előrejött február közepére –, és ehhez igazodva rendezik egy héttel később a debreceni, két héttel később pedig a miskolci programot.

 A „Menjünk világgá…!” sikerét jelzi, hogy a visszatérő kiállítók mellett számtalan új kiállító is megjelenik. Idén – a tavalyi évhez hasonlóan – mintegy 90 kiállítóra és 6-8 ezer látogatóra számítanak a szervezők, vagyis a Szerviz Iroda Utazási Kft.

 

A kiállítás külföldi díszvendége ezúttal a Kanári-szigetek. A csodálatos szigetek ajánlatait a ViaSale Travel hozza el. Aki figyelemmel kíséri a megye nagy rendezvényeit az tapasztalhatja, hogy a KolorCity fesztivállal Kazincbarcika országosan is felhívta magára a figyelmet, így idén a belföldi díszvendég a Kolorcity lesz.

 

A rendezvény és a kísérőrendezvények látogatása díjmentes.

Kapcsolódó anyagok: