Üdvözöljük a

Pályázatok magyarul

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2017 December >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
111213141617
18192021222324
25262728293031

ÜZLETI AJÁNLATOK

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

Pályázatok magyarul

A Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (MFK) a 2014-2020-as programozási időszakban a Magyarország számára rendelkezésre álló közvetett – azaz az Európai Strukturális és Beruházási Alapokból lehívható – forrásokon kívül rendelkezésre álló, közvetlen támogatású uniós forrásokkal kapcsolatos honlapot működtet. A www.palyazatokmagyarul.eu portálon mindenki számára elérhető, naprakész, felhasználóbarát felületen magyar nyelven, rendszerezetten, tematikusan tájékozódhat minden Magyarországon, Kárpát-medencében, Európában élő, magyar nyelvű pályázni vágyó érdeklődő 11 közvetlen támogatású uniós program pályázati lehetőségeiről.

Közvetlen brüsszeli források

A potenciális pályázók 2-3 klikkeléssel eljuthatnak az őket érdeklő felhívásokhoz, információkhoz. A pályázati felhívásokat tématerületekbe rendszerezték, valamint külön szín- és betűkódot alkalmaznak a könnyebb tájékozódás érdekében. Az oldalon közvetlenül, kulcsszó alapján is lehet keresni a pályázati felhívások között. Az oldal megkönnyíti a partnerkeresést és a tájékozódást a bonyolult uniós pályázati rendszerben.

Az Európában egyedülálló portállal az MFK célja a pályázói kedv és kapacitások ösztönzése, együttműködve a gazdaság, a civil társadalom és az államigazgatás szereplőivel.

 

Az MFK büszke arra – amit ma már a külföldi partnerek is visszaigazolnak –, hogy a Pályázatok Magyarul Európa legjobb szakmai kereső honlapja.

 

Csak egy kattintás: www.palyazatokmagyarul.eu