Üdvözöljük a

PowerUP! – bemutatkozik a 10 legjobb hazai energetikai startup

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2017 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
1617181920
21
22
23242526272829
3031     

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

PowerUP! – bemutatkozik a 10 legjobb hazai energetikai startup

Látványos show keretében kerül megrendezésre idén október 17-én este a Millenárison az InnoEnergy PowerUP! startup verseny regionális döntője.

Idén októberben Magyarországon az EH Invest, az InnoEnrgy HUB Hungary működtetője szervezi a legnagyobb, energiaszektor fókuszú startup versenyt, amely egyedülálló lehetőséget teremt a szektor innovátorainak projektjeik megvalósítására, fejlesztésére, és a nemzetközi piacra lépésre. Az esemény Kelet- és Közép-Európa, a mediterrán és a Balti térség 11 országában zajló rendezvénysorozat része. A nemzetközi nagydöntőt november 22-én szintén Budapesten rendezik.
 
Idén hazánkból érkezett a legtöbb jelentkező, 22 csapatból három iparági szakértő 10 vállalkozásnak adott lehetőséget, hogy október 17-én a nemzetközi zsűri előtt mutatkozhasson be.
„A jelentkezőket aszerint értékeltük és pontoztuk, hogy befektetői szemmel mennyire vonzó üzleti modellt képviselnek, és milyen képességeket tudtak a jelentkezésükben felmutatni, azaz mennyire felkészültek az üzleti modell megvalósítására.” – nyilatkozta Dervalics Ákos az InnoEnergy HUB menedzsere.
A kiválasztott 10 résztvevő egy felkészítő bootcampen vesz részt, mely során mentorok és coachok segítségével tovább fejlesztik üzleti modelljeiket és előadásukat. Az esemény kiemelt jelentőséggel bír hazánkban, hisz ez ideális alkalom, hogy az iparág szereplői, befektetők és vállalkozók találkozzanak megvitassák az energiaipari befektetési lehetőségeket.
A regionális döntő nyertese bejut a nemzetközi nagydöntőbe, indulhat az akár 150 000 EUR értékű befektetésért, továbbá számos nemzetközi befektetővel találkozhat. A Regionális döntő helyezettjei további különdíjakat vehetnek át, melyek nemzetközi bemutatkozási és piacra lépési lehetőséget nyújtanak számukra.
Tavalyi verseny nagydöntőjében Magyarországról a Greenergizer 3. helyezést ért el. Idén is erős a nemzetközi mezőny, mi bízunk a kiemelkedő szereplésben!” tette hozzá Dervalics Ákos.
Az InnoEnergy HUB Hungary által szervezett PowerUp! regionális verseny műsorvezetői Király Viktor énekes és Sebastian Tamás a Magyar Nemzeti Kereskedőház innovációs igazgatója. A kellemes hangulathoz a borokat Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier prezentálja.
Amennyiben nézőként jelentkezne a versenyre, azt itt teheti meg: https://www.eventbrite.com/e/powerup-regional-final-hungary-tickets-38227928764