Üdvözöljük a

Kkv-knak a Magyar Multi Programról

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2020 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
   234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

JOGSZABÁLYOK

MKIK Hírlevél

Külföldi programok

Kkv-knak a Magyar Multi Programról

A kis- és középvállalkozásokat várják arra a február 5-i (szerda) rendezvényre, amely kiemelten a Magyar Multi Programról és  további elérhető fejlesztési forrásokról szól. A program szervezői az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft., és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A rendezvény 13 órakor kezdődik a BOKIK székház IV. emeleti Szentpáli István konferenciatermében.

MEGHÍVÓ

 

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton hívjuk és várjuk az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. (IFKA), és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közösen szervezett kis- és középvállalkozásoknak szóló tájékoztató rendezvényére, amelyen kiemelten a Magyar Multi Programról és  további elérhető fejlesztési források bemutatásáról tartunk tájékoztatót, és biztosítunk igény szerint konzultációs lehetőséget.

 

Az esemény időpontja: 2020. február 5. (szerda) 13:00-15:00

Helyszíne: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Konferenciaterem (3525 Miskolc, Szentpáli utca 1.)

 

A tájékoztató nyitó előadását Szepesi Balázs, gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár tartja.

 

Engedje meg, hogy egyúttal figyelmébe ajánljuk Magyar Multi Programunkat (GINOP -1.1.4-16). A program keretében a következő eszközökkel segítjük a nagy növekedésű, innovatív és exportképes termékeket, illetve szolgáltatásokat előállító vállalkozások további fejlődését:

 

1.     vállalkozásfejlesztési szakértőink felmérik az érdeklődő cégek további fejlődéssel kapcsolatos elképzeléseit és céljait;

2.     átfogó vállalati diagnosztika keretében azonosítják a kiválasztott vállalkozások fejlesztési szükségleteit és készítenek számukra személyre szabott fejlesztési terveket;

3.     ezt követően tapasztalt szakértők segítenek a résztvevő cégeknek szervezetük, folyamataik és pénzügyi tervezésük hatékonyabbá tételében, új termékek vagy szolgáltatások fejlesztésében, nemzetközi piacokon való megjelenésben, vagy éppen arculatuk, kommunikációjuk megújításában;

4.     egyedi fejlesztési terveik alapján a cégeknek eszköz- és technológiafejlesztéshez kapcsolódó, vissza nem térítendő pénzügyi források igénybevételére is lehetősége nyílik.

 

Számunkra fontosak azok a vállalkozók, akik otthonuknak tekintik hazánkat, munkalehetőséget biztosítanak másoknak és tesznek térségük felvirágoztatásáért.

 

Bővebb információt a tájékoztató rendezvényekről az mmp.ifka.hu weboldalon érhet el. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a honlapunkon az eseményekmenüpont alatt talál.

 

 

Üdvözlettel,

                            

                            Barta-Eke Gyula                                    Dobos Balázs

                                Ügyvezető                                          Projektvezető

 

 

Csatolt állományok: